Carnavalsvereniging de Kaatboere staat aan de vooravond van haar 6×11 jarig jubileum.

Op zaterdag 16 november trappen wij af met de traditionele openingsavond onder het motto “Hartejaage biej ‘t Mia!”. Voorafgaand aan deze avond is er om 19:00 uur nog een mis in het Kunderhoes waar het koor ‘Neet Mis’ uit Eikenderveld o.l.v. Rob Dijcks de muzikale inbreng zal verzorgen.

In dit voor CV de Kaatboere jubileumseizoen zullen velen zaken uit de afgelopen jaren de revu passeren. Wij hopen dat het een spetterend spektakel gaat worden met als rode draad: “6×11 joar de kaate gesjud!”.

Zaterdag 11 januari zullen wij, nadat afscheid genomen is van prins Rolf I, onze nieuwe jubileumprins proclameren.

Eén week later, op zondag 19 januari, bent u in de gelegenheid om onze nieuwe prins alsook de jubilerende vereniging te komen feliciteren vanaf 13.11 uur.